Training Personalizat

Training personalizat

Conceptul de curs personalizat a aparut ca urmare a necesitatii clientilor de a atinge obiective specifice. In baza unei experiente de peste 20 ani pe piata de training din Romania, am definitivat si implementat o metodologie ce implica activ clientul in derularea unui proiect de training.

 

Vremea instruirii bazata pe programa si durata standard a apus. Companiile solicita din ce in ce mai frecvent modalitati de (pre)evaluare a cursantilor si atingerea unor obiective precise, atat ca nivel de cunostinte dar mai ales cconforme cu specificul activitatii acestora. In urma solicitarii clientului consultantii ProManagement stabilesc impreuna cu reprezentantii viitorilor cursanti o prima intalnire in care analizeaza:

• obiectivele pe termen mediu si lung ale programului de training
• nivelul cunostintelor preliminare ale viitorilor cursanti
• aria de specialitate si expertiza tehnica necesare a fi atinse
• directiile de dezvoltare ale personalului companiei si tehnologiile implicate
• disponibilitatea participantilor si modalitatile de livrare a trainingului fara perturbarea activitatii clientului
• modalitatile de evaluarea a succesului programului de training: evaluarea cunostintelor teoretice si abilitatilor practice ale absolventilor si estimarea ROI

 

In plus, trainerul consultant va discuta cu viitorii cursanti despre specificul activitatii acestora in companie, dificultatile intampinate, tehnologiile si uneltele folosite pana acum precum si asteptarile acestora in urma absolvirii programului de training.
Consultantul ProManagement prezinta managementului clientului o propunere de proiect de training customizat ce va include obiective, programa particularizata si modalitati de evaluare a performantei.

 

Foloseste formularul pentru a trimite o cerere de oferta corporate: