Termenii si conditiile organizarii cursurilor

Termenii si conditiile organizarii cursurilor

1. Locatia de instruire, facilitatile si dotarile tehnice Pro Management asigura sali de curs dotate adecvat unei instruiri optime, astfel:

 

1.1 Locatia

Ultracentrala,Cladirea Center Caramfil, Bld. Nicolae Caramfil nr. 53, , etaj 5, sector 1.

 

1.2 Dotarile tehnice ale salilor de curs:

  • statii de lucru Pentium IV core 2 Duo, 2,4Gz, 4Gb RAM conectate in retea 100Mb/s, monitoare LCD 17”, video-proiector, ecran proiectie, multimedia, black/white board.- fiecare participant la curs va beneficia de statie de lucru individuala
  • iluminat natural cu posibilitate de intunecare (sistem de jaluzele reglabile) in vederea realizarii de videoproiectii in conditii optime;
  • aer conditionat;
  • acces internet pe linie inchiriata 2 Gb/s

 

1.3 Facilitati

  • acces local gratuit la telefonul si faxul “Pro Management”, rechizite;
  • acces in sala de training pentru studiu si practica suplimentara, in afara orelor de curs;
  • masa de pranz, cafea/ceai, apa dozator la pauze;

2. Documentatia asigurata cursantilor
2.1 Fiecare cursant va primi un training kit cuprinzand suportul de curs oficial, DVD-uri cu software trial version, aplicatii si workshop-uri.
2.2 Acces la resurse suplimentare (on-line, download documentatie, MSDN, manuale editate de Microsoft Press)

 

3.Certificate de absolvire
Fiecare absolvent va primi diploma recunoscuta intern si international, care atesta absolvirea cu succes a cursului urmat.

 

4. Evaluarea gradului de satisfactie a clientului

In formularul de feedback, completat la finalul instruirii de catre fiecare participant la curs, se va evalua, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, conditiile de organizare, workshop-urile precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica.

 

5. Garantia de buna executie a serviciilor Pro Management:
In cazul obtinerii unei medii a nivelului de satisfactie a clientului sub 75 %, calculata dupa centralizarea punctajului acordat de absolventi in urma completarii formularelor de feedback, Pro Management garanteaza fie reluarea cursului fara plata nici unei taxe suplimentare, fie returnarea sumei reprezentand contravaloarea instruirii.

 

Politica de amanari si retrageri
Retragerile de la curs cu minim 10 zile inainte de data dechiderii cursului nu implica penalizari pentru cei inscrisi. Retragerile dupa aceasta perioada de gratie, sau neprezentarea la deschiderea cursului implica pierderea dreptului de revendicare a platii reprezentand contravaloarea instruirii, cu exceptia cazurilor de imbolnavire probate prin prezentarea unei adeverinte medicale. Profilul companiei