Trainer-ul are o vastă experiență didactică, dublată de o expertiză profesională în cadrul unor instituții publice de elită din România. Dublu licențiat, în științe inginerești și drept și relații internaționale, doctor în științe cu teza “Managementul investigării fraudelor corporatiste” și absolvent al studiilor postdoctorale în materia „Optimizării managementului cooperării interagenții în domeniul prevenirii și combaterii evaziunii fiscale”, este în prezent cadru didactic al unei prestigioase universități românești și director al masteratului “Managementul activităților informative”.

Experiența didactică s-a materializat în numeroase colaborări atât pe linia formării profesionale, învățământului universitar, cât și în oferirea de expertiză profesională unor entități publice și private de top. Activitatea profesională din domeniul științelor financiare, juridice, informative și al investigării fraudelor conferă prestațiilor sale didactice un caracter interactiv, aplicativ și inovator. Abordările pluridisciplinare dublate de o analiză etiologică a unor fenomene, precum și caracterul centrat pe cursant și nevoile lui al prelegerilor, asigură o finalitate scontată a programelor de formare profesională.

Principiul după care își conduce activitatea, “Învățarea este o schimbare de atitudine”, l-a determinat să își fundamenteze, din punct de vedere didactic, programele de formare profesională pe palierele analitic, operational și strategic, reușind, printr-o fericită simbioză cu participanții la cursuri, să răspundă nevoilor cognitive și aplicative ale acestora.

Cei care doresc să afle, să analizeze, să dezbată și să aplice concepte, metode, programe și strategii, fac parte din publicul țintă și sunt așteptați să participle la programele și seminariile noastre, urmând ca anumite probleme punctuale, potențiale, să poată fi discutate tête-a-tête după finalizarea cursurilor.