Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Politică de Confidențialitate cu privire la

prelucrarea datelor cu caracter personal

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

In temeiul Regulamentului GDPR, nr.679/27.04.2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (Regulamentul general privind protecţia datelor) Pro Management are obligatia de a administra în conditii de sigurantă si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii de instruire, certificare, emitere certificate de participare cursuri, emitere facturi, redactare contracte, campanii de marketing.

Datele personale colectate si prelucrate de catre Pro Management sunt: numele si prenumele, CNP (doar in cazul cursurilor autorizate ANC), numarul de telefon, adresa de email, serie si numar CI (doar in cazul emiterii de facturi), adresa (doar in cazul emiterii de facturi).

 

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului GDPR privind protectia datelor este necesar sa va exprimati consimtamantul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pe care le furnizati in vederea beneficierii de serviciile oferite de Pro Management, acestea fiind necesare la pentru eliberearea certificatelor de participare, certificatelor de absolvire si a certificatelor recunoscute international emise de catre partenerii Pro Management Microsoft, PECB, Peoplecert (numele si prenumele participantului) , pentru emiterea facturilor (numele, prenumele, seria si numarul CI, CNP, adresa solicitantului), pentru creearea conturilor in vederea inscrierii la examene de certificare utilizand un soft pus la dispozitie de catre partenerul nostru Pearson VUE (numele, prenumele, adresa de email, numar de telefon, adresa, data nasterii, denumirea companiei), pentru introducerea formularelor de evaluare, in cazul cursurilor Microsoft, pe platforma Mettrics That Matters, (numele, prenumele si adresa de email), pentru publicarea formularelor de evaluare a cursului pe site-ul Pro Management (numele si prenumele participantului).

Refuzul dvs. de a va da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile Pro Management.

Datele dvs. cu caracter personal sunt transferate in afara Romaniei catre partenerii Pro Management (PECB, Peoplecert, Microsoft, Pearson VUE). Transferul datelor in afara Romaniei se face in format soft copy/hard copy, doar in cazul cursurilor autorizate PECB, Peoplecert, Microsoft, si in cazul sustinerii examenelor prin Pearson VUE.

In calitatea de beneficiar al serviciilor Pro Management instruire/certificare, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de informare si de acces la datele cu caracter personal – aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal detinute de Pro Management.
  2. Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal – aveti dreptul de a rectifica datele daca acestea nu sunt corecte .
  3. Dreptul de stergere a datelor cu caracter personal   – Pro Management va pastra datele dvs. atata timp cat acest lucru este necesar sau pe perioada impusa de lege.
  4. Dreptul de a restrictiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal – in cazul in care apreciati ca datele dvs. detinute de Pro Management sunt incorecte sau nu ar trebui sa fie prelucrate, puteti contacta responsabilul de protectia datelor din cadrul Pro Management la adresa de email dpo@promanagement.ro . In anumite cazuri, veti putea cere restrictionarea prelucrarii.
  5. Dreptul de opozitie la utilizarea datelor cu caracter personal – In anumite cazuri, puteti sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal inclusiv la prelucrarea acestora in scop de marketing direct. Cererea se adreseaza in scris la sediul Pro Management din Mun. Bucuresti, Str. Nicolae Caramfil, Nr.53, Etaj 5, Sector 1 la pe email la adresa de email dpo@promanagement.ro .
  6. Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a solicita sa va transmitem datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat sau puteti solicita ca acesta sa fie portat direct catre un alt operator de date, dar in ambele cazuri numai daca prelucrarea datelor se face pe baza consimtamantului dvs.
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucarea automata – aveti dreptul de a solicita sa nu factei obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, dar numai atunci cand decizia respectiva produce efecte juruduce cu privire la dvs. sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.
  8. Dreptul de retragere a consimtamantului in orice moment – retragerea consimtamantului poate avea loc in orice moment si va produce efecte doar pentru viitor, prelucarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, data si semnata la sediul Pro Management din Mun. Bucuresti, Str. Nicolae Caramfil, Nr.53, Etaj 5, Sector 1 la pe email la adresa de email dpo@promanagement.ro .

In cazul in care nu sunteti multumit/multumita de rezolutia primita va puteti adresa la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

Managerul SC Pro Management SRL este proprietarul si responsabilul acestui document care se asigura ca aceasta este revizuit în conformitate cu cerintele de revizuire ale GDPR.

Acest document a fost realizat de catre responsabilul cu protectia datelor si aprobat de catre manager.