Oferte speciale

Oferte speciale

OFERTA EXCEPTIONALA!!!

Pentru fiecare zece zile de curs activate cu vouchere Microsoft, Pro Management va ofera GRATUIT examenul aferent cursului!

Folosind Voucherele de Training organizatia dumneavoastra va obtine urmatoarele beneficii:

 • Reducerea bugetului de training IT. Cresterea cunostintelor tehnice si updatarea lor;
 • Pregatirea Profesionistilor IT si a Dezvoltatorilor pentru implementari de succes.

 

Specific, Voucherele de Training ajuta la pregatatirea personalului IT in:

 • Implementarea, mentenanta si suportul de noi tehnologii;
 • Implementari si migrari de succes catre Microsoft Office sau sisteme de operare Windows
 • Educarea mai multor membrii ai organizatiei;
 • Castigarea de expertiza tehnica pentru designul de aplicatii interne.

 

Cum functioneaza?

Voucherele de training ofera angajatilor oportunitatea de a beneficia de cursuri pentru un numar specific de zile de training ce poate fi aplicat cursurilor Official Microsoft Learning Product disponibile in lumea intreaga. Numarul de zile oferite variaza in functie de produs si de numarul de licente eligibile. Administratorul pentru beneficiile Software Assurance asigneaza vouchere de training site-ul web Microsoft Volume License Services (MVLS).

Oferta pentru companii

 

Adevaratul avantaj competitiv al unei organizatii sta in cunostintele si abilitatile angajatilor. Pro Management se dedica depasiri asteptarilor nevoilor complexe de training ale organizatiilor mari. Intelegem ca este nevoie de mai mult decat traininguri izolate pentru a dezvolta o strategie de training. Va ajutam sa corelati necesitatile de training de obiectivele organizationale. Trainingul in mediul Enterprise solicita profesionisti cu experienta si grad inalt de calificare . Echipa Pro Management este disponibila sa va asiste in initiativele dumneavoastra de training :

 • Account Management:

Profesionisti ce va ofera cele mai bune practici in analiza nevoilor de instruire, project development, implementare si roll-out.

 • Consultanti

Consultantul defineste si propune solutii de imbunatatire a performantei resurselor umane din organizatia client prin livrarea procesului de instruire, individual si de grup, conform obiectivelor pe termen scurt si mediu al companiei client.

 • Servicii profesionale

Aceasta echipa ofera suport angajatilor dumneavoastra si se asigura ca programarile, inregistrarea, salile de curs sunt disponibile pentru ca angajatii dumneavoastra sa beneficieze de traininingul solicitat. ProManagement ofera servicii de account management aditionale pentru afacerea dumneavoastra incluzand:

 • Politica de preturi specifica nevoilor organizatiei

ProManagement poate formula la cerere cotatii de training per zi de training, indiferent de numarul de cursanti, limitat doar de standardele de calitate sau de capacitatea salilor de clasa. Aceasta varianta este recomandata in special organizatiilor cu un numar semnificativ de participanti la un curs si poate oferi beneficii substantiale in materie de costuri.

 • Raportare customizata si facturare

ProManagement ofera la cerere raportari lunare centralizate cu detalierea tuturor cheltuielilor de training, utile unei bugetari otime a nevoilor dvs. de instruire pe termen mediu si lung.

 • Orientare privind directiile urmatoare de training

Consultantii ProManagement ofera la cerere departamentului de resurse umane informatii detaliate despre rezultatele fiecarui program de training si urmatorii pasi ce sunt necesari pentru atingerea obiectivelor propuse.